Kirpputoriviikonloppu

June 25, 2014 - 19 Responses

kirpputoriAjattelin mennä pitkästä aikaa kiertelemään kirpputoreja sillä olen tehnyt monia sisustuslöytöjä kirpputorilta. Viimeksi löysin ruudullisen pöytäliinan jota olen käyttänyt silloin kun Mikolla on aikaa tulla lounaalle. Tällä kertaa toinen suosikki kirpputoreistani ”Tanelin tavara” oli suljettu. Toinen pienempi kirpputori nimeltään ”Annin Penni” oli kuitenkin avoinna. Onneksi en lannistunut ensimmäisen oltua suljettu sillä tein kaksi mahtavaa löytöä. Olen aina pitänyt ruutukuviosta joten ei liene yllätys että iskin silmäni viherpunaruudulliseen minihameeseen. Kirpputorin omistaja sanoi hameen olevan skotlannissa suunniteltu. Ajattelin pukeutua hameeseen seuraavan kerran kun saan lounaskutsun ystäviltäni.

Toinen löydöistä oli ratsastuskypärä. Toivoin aina pienenä tyttönä että olisin ikänaisena ammattiratsastaja. Ajattelin käyttää ratsastuskypärää kukkaruukkuna pelargonioilleni. Sain tämän ajatuksen kerran katsoessani televisiota sohvalla pää alaspäin, toisin sanottuna katsoin kuvaa nurin perin. Ratsastavan neidon kypärä muistutti minua tällöin kukkaruukusta koska sen alta tulevat hiukset näyttivät pitkiltä ylöspäin kurottuvilta lehdyköiltä. Uskoisin että tätä sisustusvinkkiä kukaan ei ole vielä keksinyt! Vinkki on monimuotoinen, sillä sitä voi soveltaa lähes mihin vaan. Esimerkiksi jos olet sotahenkinen, voisit löytää jostain aidon toisessa maailmansodassa käytetyn solttupojan kypärän tai jos olet jääkiekkofani voit käyttää jääkiekkokypärää. Jääkiekkokypärä suojaristikon kanssa soveltuu hyvin myös köynnöskasveille!

Liisan koti

June 20, 2014 - 7 Responses

oma kotiMoi olen Liisa ja ikää on tähän päivään mennessä kertynyt 65 vuotta ja 42 päivää. Minä ajattelin nimetä blogini yksinkertaisesti Liisan kodiksi koska en sisusta kenenkään muun kotia kuin omaani. Olen elänyt nyt kolme vuotta yksin kerrostalossa sen jälkeen kun mieheni kuoli sikainfluenssaan. Nyt saan sisustaa kotiani oman mieleni mukaan. Mieheni poismeno oli surullinen asia. Onneksi minulla on poikani Mikko joka käy luonani kerran tai kaksi viikossa. Hän tekee miestentyöt kuten vaihtaa lamput ja avaa tukokset viemäristä. Lisäksi Mikko on tehnyt minulle suuren palveluksen opettaessaan minut käyttämään intternettiä. On mukavaa aina silloin tällöin huomata että muutkin ikäihmiset käyttävät intternettiä ja olenkin löytänyt intternetistä monia uusia ystäviä.

On se hassua miten aika liikkuu nopeasti. Minä olen pitänyt muutoksesta. Ensin tuli euro, sitten intternet ja nyt postimerkit ovat kukkien ja mehiläisten sijasta koristeltu homoilla. Intternet ja homot ovat olleet minulle hieno asia. Alakerrassani asuu homomies jonka kanssa keskustelen usein kukista ja verhoista. Olemme pitäneet teeiltoja ja välillä katsoimme yhdessä salattuja elämiä. Erään teeillan aikana keskustelimme internetistä ja verhoista jolloin hän ehdotti minulle että olisi hyvä idea perustaa blogi johon voisin kirjoitella kotiini liittyvistä uusista suunnitelmista sekä sisustuksen osalta tekemistäni löydöistä. Innon Marko on yksi suosikkisisustajistani mutta valitettavasti hänellä ei ole blogia. Itse pidän sisustamisesta ja minulle koti on tärkeä paikka, ehkä Markon koti ei ole hänelle tärkeä.

Ugg Australia Sales Ugg Australia Outlet Ugg Australia Clearance Ugg Australia Sale Ugg Australia Coupon Ugg Australia Outlet Store Online UGG Australia Outlet Store Ugg Boots Clearance Cheap UGG Clearance Ugg Boots Clearance Sale Ugg Boots Clearance Outlet Ugg Boots Clearance Sale Outlet UGG Boots Sale Clearance Cheap Clearance UGG Boots Cheap UGG Clearance Ugg Boots Clearance Ugg Boots Clearance Sale Ugg Boots Clearance Outlet Ugg Boots Clearance Sale Outlet UGG Boots Sale Clearance Cheap Clearance UGG Boots uggs christmas sale Christmas uggs uggs boots christmas sale christmas uggs sale uggs christmas outlet uggs for christmas uggs on sale for christmas Discount Uggs Boots Cheap UGG Boots Cheap ugg boots clearance Cheap ugg boots on sale Cheap ugg boots outlet Cheap ugg boots for sale Cheap ugg boots outlet store discount uggs boots online outlet UGGS Outlet Discount UGGs UGGS Outlet Stores UGGS Outlet Online Discount UGG Boots Outlet UGG Outlet Store UGG Boots Outlet Clearance UGG Outlet Clearance